Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καλλιακμάνης για επίθεση κατά Βαρουφάκη στα Εξάρχεια: Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, έχουν ταυτοποιηθεί

Καλλιακμάνης για επίθεση κατά Βαρουφάκη στα Εξάρχεια: Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, έχουν ταυτοποιηθεί
Τι ανέφερε για τους δράστες της επίθεσης κατά του Γ. Βαρουφάκη
Σχετικά Άρθρα
«Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, οι οποίοι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Ένας από τους αναρχικούς κατέγραφε τη στιγμή του ξυλοδαρμού και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το υλικό», ανέφερε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, για τους δράστες της επίθεσης κατά του Γ. Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.
Ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο MEGA σημείωσε ότι «από την πρώτη στιγμή, το κλιμάκιο της ασφάλειας είχε πάει στον «Ευαγγελισμό» και μίλησε με τον κ. Βαρουφάκη, ώστε να προχωρήσουμε στην ταυτοποίησή τους».
Σημείωσε δε, πως «η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει μαζευτεί και υπάρχει πολύ Αστυνομία πλέον εκεί»
Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση κατά του Γ. Βαρουφάκη το Σάββατο 11/3 συνελήφθη ένας 17χρονος, ενώ αναμένεται και η σύλληψη ακόμη δύο ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί.

Για επεισόδια στις διαμαρτυρίες για την τραγωδία στα Τέμπη

Περαιτέρω, ο κ. Καλλιακμάνης, με αφορμή τις διαμαρτυρίες για την τραγωδία στα Τέμπη και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αυτές, ανέφερε πως οι «μπαχαλάκιδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.
Όπως είπε, «ο κόσμος βγαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει την άποψή του. Υπάρχουν και κάποιοι που πάντα μπαίνουν στις διαδηλώσεις και τις διαλύσουν. Η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της, αλλά κάποιες φορές έχει αστοχίες. Και εμείς οι Αστυνομικοί συνδικαλιστές συμμετείχαμε στις διαμαρτυρίες. Τώρα, εάν υπάρξουν και πάλι τέτοιες παρεισφρήσεις, τότε θα πρέπει να επέμβει και πάλι η Αστυνομία. Οι μπαχαλάκιδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης