Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Μολότοφ και χημικά στην περιοχή του Συντάγματος

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Μολότοφ και χημικά στην περιοχή του Συντάγματος
Σε ρίψη χημικών προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις
Σχετικά Άρθρα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας μετά τη μαζική συγκέντρωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ειδικότερα, ομάδα κουκουλοφόρων στην περιοχή του Συντάγματος άρχισαν να ρίχνουν μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με χημικά.
Η χώρα βρίσκεται σήμερα (8/3/2023) σε απεργιακό κλοιό με τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να προχωρούν σε κινητοποιήσεις με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, περίπου 50.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας, αν και οι διοργανωτές ανεβάζουν τον αριθμό σε 100.000.
Να σημειωθεί ότι μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Λάρισα, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς την Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν συνδικάτα και εργατικά κέντρα.
Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστήμιου και στην οδό Σταδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης