Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Αποτίμηση των πρώτων στοιχείων από Ανακρίτρια και δικαστικούς πραγματογνώμονες

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Αποτίμηση των πρώτων στοιχείων από Ανακρίτρια και δικαστικούς πραγματογνώμονες
Στο μικροσκόπιο τα στοιχεία  που αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας
Μια πρώτη αποτίμηση των στοιχείων και του υλικού που έχει συγκεντρωθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, θα κάνει σήμερα, Τρίτη 7/3, η Ανακρίτρια Λάρισας και οι δικαστικοί πραγματογνώμονες που ορίστηκαν.
Στο πλαίσιο αυτό, η δικαστική λειτουργός που θα αναλάβει την έρευνα μετά την σύγκληση Ολομέλειας Εφετών Λάρισας , με την βοήθεια των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενημερωθεί για το σύνολο των στοιχείων που έχει στη διάθεσή της η έρευνα, ενώ θα αξιολογήσουν από κοινού το υλικό, προκειμένου να δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα.
Μεταξύ των στοιχείων που αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας, είναι το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας , που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές , αλλά και όσα αποτυπώθηκαν στο κέντρο ελέγχου κίνησης. Οι πραγματογνώμονες αναμένεται να δώσουν το στίγμα για την αποσαφήνιση ειδικών, τεχνικών θεμάτων που αφορούν τα ευρήματα, τις συνομιλίες, τις μαρτυρίες , υλικό από κάμερες και άλλα δεδομένα, προκειμένου να καταγραφούν οι συγκλήσεις και αποκλίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης