Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Επιθεωρητής ΟΣΕ: Τρεις οι σταθμάρχες στη μοιραία βάρδια

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Επιθεωρητής ΟΣΕ: Τρεις οι σταθμάρχες στη μοιραία βάρδια
O επιθεωρητής του ΟΣΕ έχει τεθεί σε αργία από τις 4/3 μέχρι την διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη για υπηρεσία στον σταθμό Λάρισας
Στην αντεπίθεση πέρασε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που ήταν υπεύθυνος για τον σταθμάρχη της Λάρισας στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών και τέθηκε σε αργία από τις 4/3.
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε στις 5/3, ότι σε αργία από τις 4/3 έχει τεθεί ο Επιθεωρητής Νικολάου Δημήτριος του Παναγιώτη μέχρι την διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη, Σαμαρά Βασιλείου, για υπηρεσία στον σταθμό Λάρισας.
Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, κατέθεσε αυτοβούλως την περασμένη Παρασκευή στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και φέρεται να ανέφερε πως είχε θέσει τρεις σταθμάρχες στη βραδινή βάρδια.
Μάλιστα, πληροφορίες από εργαζομένους στον ΟΣΕ, σημείωσαν ότι στη βραδινή βάρδια σε ένα σταθμό μεγάλο όπως αυτό της Λάρισας, οι σταθμάρχες είναι τρεις και συγκεκριμένα, ο παλαιότερος και εμπειρότερος μαζί με άλλους δύο.
Σημειώνεται ότι ο συνήγορος του προφυλακιστέου σταθμάρχη της Λάρισας, ανέφερε ότι ο 59χρονος δεν «έπινε» και δεν «γλένταγε» τη στιγμή της σύγκρουσης και «επί 20 λεπτά ήταν επιφορτισμένος μόνος του με την σιδηροδρομική ασφάλεια όλης της Κεντρικής Ελλάδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης