Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 55 σοροί, ένας άγνωστος - Απομακρύνθηκαν τα βαγόνια

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 55 σοροί, ένας άγνωστος - Απομακρύνθηκαν τα βαγόνια
Άγνωστος παραμένει ένας νεκρός - Δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA
Οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν ληφθεί από τα ειδικά κλιμάκια της πυροσβεστικής από τον τόπο της τραγωδίας, ολοκληρώθηκαν χωρίς να αλλάξει ο απολογισμός των 57 νεκρών.
Συνολικά έφτασαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χτες 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη.
Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί, άγνωστος παραμένει ένας νεκρός που δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA.
Επιπλέον, μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, ενώ δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.
Στο μεταξύ, σχεδόν τελείωσε το έργο της Πυροσβεστικής στον τόπο της τραγωδίας, απ΄ όπου έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια. Απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και να ακολουθήσει η λήξη των ερευνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης