Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 23χρονου σε δασική περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση ναρκωτικών - Εισήλθε παράνομα στη χώρα, τι μετέφερε

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 23χρονου σε δασική περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση ναρκωτικών - Εισήλθε παράνομα στη χώρα, τι μετέφερε
Ο 23χρονος αλλοδαπός εισήλθε παράνομα στη χώρα και μετέφερε πεζός 2 ταξιδιωτικούς σάκους
Συνελήφθη σήμερα (27/2) το πρωί σε δασική περιοχή της Καστοριάς ένας 23χρονος αλλοδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.
Ο 23χρονος, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία,  εισήλθε παράνομα στη χώρα και μετέφερε πεζός 2 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 53 κιλών.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τι κατασχέθηκε

Συνολικά κατασχέθηκαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 53 κιλών, το χρηματικό ποσό των 2.010 lek Αλβανίας και 2 κινητά τηλέφωνα με 2 κάρτες SIM.
elas1_3.JPG
elaas2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης