Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καθαρά Δευτέρα: Η λειτουργία της αγοράς, ποια καταστήματα είναι ανοιχτά

Καθαρά Δευτέρα: Η λειτουργία της αγοράς, ποια καταστήματα είναι ανοιχτά
Η λειτουργία της αγοράς ενόψει Καθαράς Δευτέρας
Σχετικά Άρθρα
Τα απαραίτητα αγαθά για το Σαρακοστιανό τραπέζι θα μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές ακόμη και την τελευταία στιγμή, καθώς  ανοιχτή θα είναι η αγορά και θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων, οι λαϊκές αγορές, η Βαρβάκειος και η Αγορά του Ρέντη.
Τα καταστήματα τροφίμων, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, λειτουργούν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα (27/2), προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.
Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, αλλά ανοιχτά τα μίνι μάρκετ.
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Ανοιχτή η Βαρβάκειος και η Αγορά στου Ρέντη

Ανοιχτή είναι σήμερα, Κυριακή 26/2, η Βαρβάκειος μέχρι τις 17:00 ενώ, για την Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 την Κυριακή 26/2 μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.
Επίσης, ανοικτά θα είναι συνέχεια τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης