Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 15χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 16χρονο για να τον ληστέψει στα Πατήσια

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 15χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 16χρονο για να τον ληστέψει στα Πατήσια
Η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται
Στη σύλληψη ενός 15χρονου αλλοδαπού στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απείθεια, προχώρησαν το Σάββατο 25/2 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται.
Ο 15χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, εντοπίστηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια και συνελήφθη, ενώ αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί.
Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το απόγευμα της Δευτέρας 20/2, παρέα 5 ατόμων πλησίασαν απειλητικά, στην περιοχή των Πατησίων, τον 16χρονο που ήταν μαζί με έναν 17χρονο φίλο του. Αρχικά τους επιτέθηκαν λεκτικά, ενώ οι δύο ανήλικοι προσπάθησαν να απομακρυνθούν από το σημείο τρέχοντας.
Αφού οι δράστες τους κυνήγησαν, μετά από λίγο, ακινητοποίησαν το 16χρονο και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, ένας εκ των δραστών, τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη, το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς, έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 15χρονο ως δράστη της επίθεσης με το αιχμηρό αντικείμενο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης