Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Tην προσωρινή αναστολή πλειστηριασμών ζητά με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Καστοριάς

Tην προσωρινή αναστολή πλειστηριασμών ζητά με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Καστοριάς
Τι ζητά ο δήμαρχος Καστοριάς,Γ. Κορεντσίδης, με επιστολή του,  από τον πρωθυπουργό
Νομοθετική ρύθμιση που να κατοχυρώνει την αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι να υπάρξει ομαλοποίηση της οικονομικής κατάστασης της Καστοριάς, ζητά ο δήμαρχος Καστοριάς,Γ. Κορεντσίδης, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό.
Στην επιστολή, στη σκιά της εντολής έξωσης επιχειρηματία από το ακίνητό του κατόπιν πλειστηριασμού στην Καστοριά, ο κ. Κορεντσίδης εκφράζει την αγωνία του για το οικονομικό μέλλον της Καστοριάς, δεδομένου ότι «πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα».
«Θεωρούμε ότι είναι ύψιστης σημασίας η ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την περιοχή μας και να υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση για την αποχή από την επιβολή κατασχέσεων και την αναστολή των πλειστηριασμών, τουλάχιστον μέχρι την ομαλοποίηση της οικονομικής κατάστασης, με την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και τη μείωση του ενεργειακού και λειτουργικού κόστους, προκειμένου να προστατευθούν η πρώτη κατοικία και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», υπογραμμίζει ο κ. Κορεντσίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης