Κοινωνία

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου - Νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου - Νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη
Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.
Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Υγεία", έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

"O Ανδρέας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, είχε ξανά νοσηλευτεί, είχε θέματα με το αναπνευστικό του, δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε έντονη δύσπνοια, είχε βήχα. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται σε μεγάλη κλινική των βορείων προαστίων στην εντατική. Τα τελευταία νέα φαίνεται να είναι καλά και ευτυχώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο για την ώρα. Να του ευχηθούμε περαστικά", είπε χαρακτηριστικά η  δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη.
Στον Alpha μίλησε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, η οποία ανέφερε:
"Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν και σε κανένα δίωρο θα ξέρουμε περισσότερα. Είναι δύσκολα, είμαι αισιόδοξη όμως.
Δυο- τρεις ημέρες είχε μια γρίπη – ίωση. Χθες το πρωί επιδεινώθηκε η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έκανε λοίμωξη, πήγε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην εντατική να δούμε από πού προήλθε όλο αυτό το πρόβλημα και το μικρόβιο…".
Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης