Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης – Ήταν βασικό στέλεχος της Μοτοδυναμικής

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης – Ήταν βασικό στέλεχος της Μοτοδυναμικής
Ο εκλιπών ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας το 1994, έχοντας στο ενεργητικό του μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στη Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης
Μετά από χρόνια σκληρή μάχη με τον καρκίνο πέθανε χθες ο Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης, γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο από τις διευθυντικές θέσεις στον όμιλο επιχειρήσεων Κυριακοπούλου (Μοτοδυναμική).
Ο εκλιπών ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας το 1994, έχοντας στο ενεργητικό του μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στη Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης.
Ολοκλήρωσε τη θητεία του το 2008, βάζοντας τις ισχυρές βάσεις για την πορεία της Yamaha στην Ελλάδα, ενώ παρέμεινε στο Διοικητικό Συμβούλιο έως το 2010.
Είχε σπουδάσει Μηχανολόγος-Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ινστιντούτο REFA της Γερμανίας.
H ευρύτερη οικογένεια της Mοτοδυναμικής εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια και το ΔΣ της εταιρίας εξέδωσε ψήφισμα μέρος του οποίου είναι Να δοθεί μία υποτροφία στην Excellen Seas- Θάλασσες Αριστείας, στην μνήμη του εκλιπόντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης