Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανατροπή - Σοκ: «Έψαχνε» τον φονιά του πατέρα του στην εκπομπή της Νικολούλη αλλά ήταν ο ίδιος ο δολοφόνος

Ανατροπή - Σοκ: «Έψαχνε» τον φονιά του πατέρα του στην εκπομπή της Νικολούλη αλλά ήταν ο ίδιος ο δολοφόνος
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά από έρευνες υπέβαλλε τη δικογραφία
Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Βαγγέλης Κουλιανός, ο άνδρας που εδώ και μήνες αναζητούσε τον δολοφόνο του πατέρα του μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, κατηγορείται ο ίδιος για το αποτρόπαιο έγκλημα!
Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, σε βάρος του 40χρονου Ευάγγελου Κουλιανού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του πατέρα του Γιώργου Καριώτη, τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο, ωστόσο του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά από έρευνες υπέβαλλε τη δικογραφία, σύμφωνα με την οποία δράστης του στυγερού εγκλήματος είναι ο ίδιος ο γιος του άτυχου άνδρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές, καταγγέλοντας ότι οι Αρχές δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους και ότι επειδή δεν είχαν φτάσει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου, τον θεωρούσαν ύποπτο. Ο ίδιος έκανε έκκληση στο πανελλήνιο σε όποιον έχει στοιχεία για την δολοφονία του πατέρα του να επικοινωνήσει με τις Αρχές. «Θέλανε να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί» έλεγε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης