Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για υπόθεση Καρατζαφέρη: Αποσύρεται η μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό»

Κούγιας για υπόθεση Καρατζαφέρη: Αποσύρεται η μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό»
Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, κατόπιν δικής του παρέμβασης ο εκδότης αναγνώρισε πως το δημοσίευμα ήταν ψευδές και συκοφαντικό και με δικό του δισέλιδο δημοσίευμα σήμερα επανορθώνει ως προς την αποκατάσταση της προσωπικότητας του κ. Καρατζαφέρη
Την εντολή να αποσύρει τη μήνυση κατά του ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό» για συκοφαντική δυσφήμηση του Γιώργου Καρατζαφέρη, έλαβε την Τρίτη 21/2 ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, κατόπιν δικής του παρέμβασης ο εκδότης αναγνώρισε πως το δημοσίευμα ήταν ψευδές και συκοφαντικό και με δικό του δισέλιδο δημοσίευμα σήμερα επανορθώνει ως προς την αποκατάσταση της προσωπικότητας του κ. Καρατζαφέρη.
Υπενθυμίζεται, πως μόλις χθες Δευτέρα 20/2 ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε πως προχωρά στην κατάθεση μήνυσης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου με την αυτόφωρη διαδικασία.
«Ο εκδότης και δημοσιογράφος σήμερα, σε δισέλιδο δικό του δημοσίευμα ανέδειξε την αληθή προσωπικότητα του κ. Γεώργιου Καρατζαφέρη διαχρονικά και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, έλαβα την εντολή να ανακληθεί η υποβληθείσα χθεσινή μήνυση και κατόπιν τούτου δεν είναι δυνατόν να γίνει σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του», αναφέρει στη σημερινή ανακοίνωση ο δικηγόρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Όπως είναι γνωστό, χθες, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, μου ανέθεσε την κατάθεση μηνύσεως κατά του δημοσιογράφου και εκδότου της εφημερίδας «Μακελειό», για το χθεσινό ψευδές πρωτοσέλιδο και συκοφαντικό δημοσίευμά του, το όποιο έθιγε την τιμή και την υπόληψη του κ. Καρατζαφέρη.
Κατόπιν προσωπικής παρεμβάσεώς μου και της αναγνωρίσεως από τον εκδότη της σκόπιμης παραπληροφορήσεώς του από πρόσωπο, το όποιο ήθελε να δυσφημίσει τον γενικώς αξιοσέβαστο, κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη, ο εκδότης και δημοσιογράφος σήμερα, σε δισέλιδο δικό του δημοσίευμα ανέδειξε την αληθή προσωπικότητα του κ. Γεώργιου Καρατζαφέρη διαχρονικά και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, έλαβα την εντολή να ανακληθεί η υποβληθείσα χθεσινή μήνυση και κατόπιν τούτου δεν είναι δυνατόν να γίνει σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του.
Εύχομαι όλες αυτές οι πολιτικοποινικές υποθέσεις που πάντοτε υποκρύπτουν ταπεινά πολιτικά συμφέροντα εις βάρος αξιόλογων Ελλήνων πολιτών, να έχουν την ίδια κατάληξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης