Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Γιώργου Καρατζαφέρη - Σε ποιον υποβάλλει μήνυση

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Γιώργου Καρατζαφέρη - Σε ποιον υποβάλλει μήνυση
Η μήνυση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Κούγια στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό»
Σχετικά Άρθρα
Την εκπροσώπηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ανέλαβε όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά στην κατάθεση μήνυσης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου με την αυτόφωρη διαδικασία.
Η μήνυση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Κούγια «στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό» για όσα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιοποιεί σήμερα μέσω αυτής, των ραδιοφωνικών εκπομπών του και των αναρτήσεων στα sites, τα οποία ελέγχει για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ».

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποινικολόγου

Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια, επέλεξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, για να τον εκπροσωπήσει, ενώπιον της Δικαιοσύνης και να υποβάλει σήμερα μήνυση εις βάρος του ιδιοκτήτου και εκδότου της εφημερίδας «Μακελειό» για την ακραία συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξε εις βάρος του, με τα όσα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιοποιεί σήμερα μέσω της εφημερίδος «Μακελειό», των ραδιοφωνικών εκπομπών του και των αναρτήσεων στα sites, τα οποία ελέγχει.

Σε λίγη ώρα, συνεργάτης του γραφείου μας θα υποβάλει μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, στην οποία εδρεύουν τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», ζητώντας να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Αθήνα, 20.02.2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Χ. Κούγιας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης