Κοινωνία

Λαμία: Συγκέντρωση αγροτών στην Αταλάντη – Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα

Λαμία: Συγκέντρωση αγροτών στην Αταλάντη – Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα
H κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από τους παραδρόμους από το 137ο έως το 150ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας
Σχετικά Άρθρα
Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του κόμβου της Αταλάντης, προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής το μεσημέρι της Τρίτη 14/2, στη σκιά της συνάντησης στο Μαξίμου των εκπροσώπων τους με κυβερνητικό κλιμάκιο.
Οι αγρότες από νωρίς είχαν τοποθετήσει τα γεωργικά τους μηχανήματα στην αερογέφυρα της Αταλάντης και στη συνέχεια, το μεσημέρι προχώρησαν σε κατάληψη και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού, στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους που έχουν συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μαξίμου.
Πλέον, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από τους παραδρόμους από το 137ο έως το 150ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, όσοι κινούνται από τη Λαμία προς την Αθήνα εξέρχονται από την εθνική οδό από τον κόμβο των Λιβανάτων και συνεχίζουν μέχρι την Τραγάνα για να επανέλθουν στη συνέχεια στην εθνική οδό. Το ίδιο ισχύει και για όσους κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης