Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημητρακόπουλος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δικαιωθεί πλήρως στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο

Δημητρακόπουλος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δικαιωθεί πλήρως στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο
«Πιστεύω ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα υπάρξει η πλήρης δικαίωση του κυρίου Φιλιππίδη και θα αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες βιασμού» είπε ο συνήγορος του ηθοποιού
Σχετικά Άρθρα
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατήθηκε προσωρινά για 11 μήνες, επειδή τον κατήγγειλε μία κυρία ότι διέπραξε σε βάρος της δύο τετελεσμένους βιασμούς. Για αυτή την κατηγορία που του στέρησε την ελευθερία, ομόφωνα το δικαστήριο με σύμφωνη πρόταση της κυρίας εισαγγελέως, αθωώθηκε» είπε ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την δικαστική απόφαση να αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού και να κριθεί ένοχος για την απόπειρα βιασμού της δεύτερης και της τρίτης καταγγέλλουσας, ο δικηγόρος του τόνισε:
«Πιστεύω ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα υπάρξει η πλήρης δικαίωση του κυρίου Φιλιππίδη και θα αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες βιασμού».
Στον Πέτρο Φιλιππίδη επιβλήθηκε ομόφωνα ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για τις δύο απόπειρες βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης