Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία Barbara - Νέα επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου: Χιόνια και την Πέμπτη 9/2

Κακοκαιρία Barbara - Νέα επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου: Χιόνια και την Πέμπτη 9/2
Χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στην Αττική σήμερα (8/2), οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Barbara, με τις χιονοπτώσεις να αναμένεται να συνεχιστούν και την Πέμπτη 9/2 στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ που επικαιροποιήθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αναμένεται:
-Σήμερα, Τετάρτη 8/2 θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις ή το χιονόνερο στα ανατολικά και νότια. Στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Για αύριο, Πέμπτη 9/2, οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά. Ειδικότερα στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι έντονα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.
Επιπροσθέτως, ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ημιορεινά-ορεινά, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης