Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον Στυλιανίδη - Θα ληφθούν μέτρα

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον Στυλιανίδη - Θα ληφθούν μέτρα
Αναμένεται  έκτακτη ενημέρωση από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας το μεσημέρι, μετά το πέρας της σύσκεψης
Σχετικά Άρθρα
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ευρεία συντονιστική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Χρ. Στυλιανίδη, για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων που αφορούν στην επερχόμενη κακοκαιρία ««Barbara» και την βέλτιστη προετοιμασία.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. ς Πέτσας, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευ. Τουρνάς, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελ. ς Οικονόμου, η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επιστημονική ομάδα μετεωρολόγων, εκπρόσωποι των Περιφερειών και παραχωρησιουχών αυτοκινητοδρόμων που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
«Από σήμερα θα υπάρχουν εκτεταμένοι έλεγχοι της Τροχαίας γιατί αν δεν έχουμε αλυσίδες και δεν ξέρουμε πως να τις βάζουμε, μπορεί να προκαλέσουμε τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα. Με βάση τα στοιχεία που έχουμε από τους μετεωρολόγους μας, φαίνεται ότι θα υπάρχουν αρκετά χιόνια στο βορειοανατολικό κομμάτι της Αττικής. Καλό είναι να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Θα ληφθούν κάποια μέτρα στη σημερινή σύσκεψη», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου 4/2 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας.
Σημειώνεται ότι θα υπάρξει έκτακτη ενημέρωση από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας το μεσημέρι, μετά το πέρας της σύσκεψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης