Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Barbara»: Θα ενεργοποιηθεί και το 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων

Κακοκαιρία «Barbara»: Θα ενεργοποιηθεί και το 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων
Σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση, είναι εξαιρετικά πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων
Σχετικά Άρθρα
Η ενεργοποίηση του 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια συντονιστικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3/2/2023 στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων που αφορούν στην επερχόμενη κακοκαιρία «Barbara» και την βέλτιστη προετοιμασία-ετοιμότητα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι, σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση, είναι εξαιρετικά πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων.
Όπως υπογράμμισε ο υπουργός, Χρ. Στυλιανίδης, όλος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας τίθεται σε ύψιστη ετοιμότητα και επαγρύπνηση ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα όποια προβλήματα προκύψουν εξαιτίας των επερχόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 4/2 με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕΔΕ, εκπροσώπων των Περιφερειών και παραχωρησιουχών αυτοκινητοδρόμων που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης