Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Θεοδωρικάκου - Μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού από τον γ.γ. Δημόσιας Τάξης

Υπόθεση Θεοδωρικάκου - Μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού από τον γ.γ. Δημόσιας Τάξης
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ
Σχετικά Άρθρα
Μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος κατήγγειλε συγκάλυψη υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία φέρεται να έχει εμπλοκή και ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, κατέθεσε ο γγ Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι «όψιμες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Η ανακοίνωση

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα 3-2-2023 ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Μιχάλη Α. Δημητρακόπουλου, έγκληση σε βάρος προσφάτως αποστρατευθέντος αξιωματικού, ο οποίος την ημέρα της αποστρατείας του -όλως συμπτωματικά- κατήγγειλε ότι πριν από περίπου δύο (2) έτη δήθεν παρενέβη αντιθεσμικά, ως αρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διενεργηθέντα έλεγχο νεαρών ατόμων.
Οι όψιμες ένορκες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες.
Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης