Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απάτη τα εμβόλια της Pfizer… πήρε έγκριση σε χρόνο ρεκόρ αλλά για την υποχρεωτική μελέτη της μυοκαρδίτιδας θέλει… χρόνια…

Απάτη τα εμβόλια της Pfizer… πήρε έγκριση σε χρόνο ρεκόρ αλλά για την υποχρεωτική μελέτη της μυοκαρδίτιδας θέλει… χρόνια…
Την ίδια στιγμή ενώ η Pfizer είχε υποχρέωση να παρουσιάσει μια μελέτη για τις μυοκαρδίτιδες παίρνει συνεχώς χρόνο… και παρατάσεις…
Σήμερα όποιος εμβολιάζεται μετά την σωρεία αποκαλύψεων για τα εμβόλια απάτη… πρέπει να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση... 
Όχι δεν επικρίνουμε σωρηδόν τα εμβόλια… αποδοκιμάζουμε όμως εταιρίες όπως η Pfizer η οποία στην προσπάθεια της να κερδίσει εις βάρος της παγκόσμιας κοινωνίας… πήρε άδεια έκτακτης ανάγκης παράγοντας ένα άχρηστο εμβόλιο ενώ για τα δισθενικά με πειράματα σε 8 ποντίκια… ενέκρινε… το νέο εμβόλιο…
Την ίδια στιγμή ενώ η Pfizer είχε υποχρέωση να παρουσιάσει μια μελέτη για τις μυοκαρδίτιδες παίρνει συνεχώς χρόνο… και παρατάσεις…
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια μια εταιρία η Pfizer εξαπάτησε τους πάντες, οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες, παρήγαγαν ένα άχρηστο ως προς τον covid εμβόλιο… το οποίο προκάλεσε πλήθος παρενεργειών και στο τέλος… όταν οι αρχές ζητούν αποδείξεις… η Pfizer ζητάει παρατάσεις…
Πλέον όποιος εμβολιάζεται από εδώ και πέρα ας αναλάβει την ευθύνη…

Στο κόλπο και ο FDA των ΗΠΑ

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) μετέθεσε την ημερομηνία λήξης μιας βασικής μελέτης σχετικά με τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό χωρίς να ειδοποιήσει το κοινό.
Η Pfizer έπρεπε να ολοκληρώσει μια μελέτη για την εμφάνιση υποκλινικής μυοκαρδίτιδας ή καρδιακής φλεγμονής, μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19.
Η ημερομηνία ολοκλήρωσης είχε καθοριστεί από τον FDA το 2021 στις 20 Ιουνίου 2022.
Η Pfizer έπρεπε να υποβάλει τα αποτελέσματα της μελέτης στον FDA έως το τέλος του 2022 ως μέρος μιας λίστας απαιτήσεων που επέβαλε η FDA ως προϋπόθεση για την έγκριση των εμβολίων της Pfizer.

Αλλά μετά την παρέλευση της προθεσμίας, η FDA άλλαξε κρυφά την ημερομηνία.
Κάτω από μια λίστα απαιτήσεων μετά την κυκλοφορία για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, ο FDA λέει τώρα ότι η ίδια μελέτη θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2023.

Σκόπιμη παραπληροφόρηση


Η Jessica Adams, πρώην υπεύθυνη ρυθμιστικής αναθεώρησης στο FDA, είπε ότι η διατύπωση ισοδυναμεί με παραπληροφόρηση.
«Εξ ορισμού, οι «αρχικές» ημερομηνίες δεν μπορούν να αλλάξουν», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας «διορθώστε αυτήν την «παραπληροφόρηση».
Ο Dr Vinay Prasad, ο οποίος επέκρινε τον FDA για τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι το νέο χρονοδιάγραμμα «είναι τόσο επιμηκυμένο που θα είναι πλήρως αμφισβητήσιμο».
«Μια άλλη αποτυχία του FDA»….

Η Pfizer γιατί καθυστερεί την μελέτη;

Η μελέτη είναι μία από τις 9 μελέτες που έπρεπε να ολοκληρώσει η Pfizer για να εξετάσει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό.
Η μελέτη έχει σχεδιαστεί για να «εκτιμήσει προοπτικά τη συχνότητα εμφάνισης υποκλινικής μυοκαρδίτιδας» μετά τη λήψη της τρίτης δόσης ή ενός αναμνηστικού, σε άτομα ηλικίας 16 έως 30 ετών.
Η Pfizer υπέβαλε ένα χρονοδιάγραμμα στην FDA δηλώνοντας ότι η εταιρεία θα υποβάλει ένα τελικό πρωτόκολλο έως τις 30 Νοεμβρίου 2021 και θα ολοκληρώσει τη μελέτη έως τις 30 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με την επιστολή έγκρισης του FDA για το εμβόλιο της εταιρείας.
Η τελική έκθεση έπρεπε να υποβληθεί στον FDA μέχρι το τέλος του 2022.

Ορισμένες από τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από το εμβόλιο έχουν οδηγήσει σε θάνατο...

Οι αξιωματούχοι του FDA εξέφρασαν ανησυχία για τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό όταν αξιολογούσαν τα εμβόλια της Pfizer.
Το δισθενές εμβόλιο Pfizer πυροδότησε ένα σήμα ασφάλειας για ενήλικες ηλικίας 18 έως 35 ετών, είπε ο Richard Forshee, στέλεχος του FDA, στη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων του οργανισμού στις 26 Ιανουαρίου 2023.
Οι ρυθμιστικές αρχές ενέκριναν το δισθενές εμβόλιο της Pfizer και ένα από τη Moderna το φθινόπωρο του 2022, παρόλο που δεν υπήρχαν κλινικά δεδομένα για κανένα από αυτά τα εμβόλια.
Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες αυξήθηκαν με ανησυχητικό ρυθμό μετά το δισθενές εμβόλιο της Pfizer τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με αναλύσεις δεδομένων από την πρωτοβουλία Biologics Effectiveness and Safety του FDA, η οποία προέρχεται από συστήματα όπως αυτό που διαχειρίζεται η CVS Health.
«Το μόνο ισχυρό σήμα που έχουμε εντοπίσει μέχρι στιγμής είναι για μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα μετά το δισθενές εμβόλιο Pfizer σε ενήλικες 18 έως 35 ετών».

Τα σήματα ασφαλείας υποδεικνύουν ότι ένα εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει παρενέργειε, αλλά δεν αποδεικνύουν αιτιότητα. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι τόνισαν ότι τα δισθενή εμβόλια είναι παρόμοια με τα αρχικά εμβόλια και έχουν αναγνωρίσει μια αιτιολογική σχέση μεταξύ των αρχικών εμβολίων αγγελιαφόρου RNA και της καρδιακής φλεγμονής.
Μια από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αξιολογήθηκε ήταν το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο πέρασε το όριο για ένα σήμα ασφαλείας μετά τα νέα δισθενή εμβόλια της Pfizer στους ηλικιωμένους και μετά τη λήψη των αρχικών εμβολίων Pfizer και Moderna σε όλους τους ενήλικες.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το εγκεφαλικό επεισόδιο συνέβη σε πολλούς ανθρώπους που έλαβαν εμβόλιο κατά της γρίπης την ίδια ημέρα με το εμβόλιο για τον COVID-19.
Μελετούν εάν υπάρχει σύνδεση.
Ο Dr Nicola Klein, ερευνητής της Kaiser Permanente που βοηθά το CDC να παρακολουθεί την ασφάλεια των εμβολίων, είπε ότι το σήμα για εγκεφαλικό δεν ήταν τόσο ισχυρό όσο αυτό για τη μυοκαρδίτιδα.
«Για παράδειγμα, η μυοκαρδίτιδα, έδωσε ένα εξαιρετικά ισχυρό σήμα που μπορείτε να δείτε χωρίς να χρησιμοποιήσετε στατιστικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης