Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Χ. Καλογρίτσας κατέθεσε το ημερολόγιο των ραντεβού του στο Ειδικό Δικαστήριο - Οι συναντήσεις με Παππά και Β. Μαρινάκη

Ο Χ. Καλογρίτσας κατέθεσε το ημερολόγιο των ραντεβού του στο Ειδικό Δικαστήριο - Οι συναντήσεις με Παππά και Β. Μαρινάκη
Δυο επισκέψεις του Κύπριου Δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου (γνωστός ως Α2) με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα, όπως και συνάντηση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη

Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Ευθαλίας Διαμαντή γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα κατέθεσαν στο Ειδικό Δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης του επιχειρηματία.
Από αυτό προκύπτει ότι υπήρξαν δυο επισκέψεις του Κύπριου Δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου (γνωστός ως Α2) με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα, όπως και συνάντηση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ειδικότερα, στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας οι συνήγοροι του τελευταίου μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την κατάθεση της κυρίας Διαμαντή και το SMS που κατέθεσαν στο δικαστήριο στο οποίο αναγράφεται   η κατανομή των  μετοχικών κεφαλαίων της υπό σύσταση τηλεοπτικής εταιρείας, όπως και τα ονόματα των υποψήφιων  μετόχων κατέθεσαν αποστάματα από το ημερολόγιο της κυρίας Διαμαντή που έχουν καταγραφεί οι συναντήσεις της του επιχειρηματία.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του επιχειρηματία  από το ημερολόγιο της κυρίας Διαμαντή, μεταξύ των άλλων, προκύπτει ότι την 15η  και  22η Σεπτεμβρίου 2016  είχαν γίνει επισκέψεις του Αρτέμη Αρτεμίου και Νίκου Παππά στα γραφεία του κ. Καλογρίτσα. Στην πρώτη συνάντηση ήταν μόνος του ο κ. Αρτεμίου και στην δεύτερη ήταν μαζί με κ. Παππά.
Επίσης, από το επίμαχο ημερολόγιο προκύπτουν συναντήσεις του κ.  Μαρινάκη με τον επιχειρηματία και πάλι στο γραφείο του τελευταίου.
Αναλυτικότερα, οι ημερομηνίες και ώρες των συναντήσεων έχουν ως εξής:

15.9.2016: Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα)  -14,25- 15,00

22.9.2016: Παππάς και Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα)  -13,25-23,45

22.9.2016: Μαρινάκης (στον Πειραιά ) -21,00 – 21,30

22.9.2016: Παππάς (στο γραφείο Καλογρίτσα)  – 22,15-22,45

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης