Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη Άλκη Καμπανού: Οι 12 κατηγορούμενοι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης - Ένταση κατά την άφιξή τους

Δίκη Άλκη Καμπανού: Οι 12 κατηγορούμενοι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης - Ένταση κατά την άφιξή τους
Στα δικαστήρια και οι γονείς του Άλκη
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 23/1, η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά τη δολοφονική επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ την 1η Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.
Στο εδώλιο βρίσκονται οι 12 κατηγορούμενοι, οι οποίοι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασαν στα δικαστήρια από την πλαϊνή είσοδο, όπου τους αποδοκίμασε ομάδα ατόμων.  Μάλιστα, υπήρξε ένταση και συμπλοκές μεταξύ των φιλάθλων του Άρη, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να τους κρατήσουν σε απόσταση από την κλούβα των μεταγωγών.
Στα δικαστήρια βρίσκονται και οι γονείς του 19χρονου Άλκη, με τον πατέρα του νεαρού, Αριστείδη Καμπανό να αναφέρει «δύσκολη μέρα, έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε».
Οι 12 κατηγορούμενοι (ηλικίας 21 έως 26 ετών και όλοι προσωρινά κρατούμενοι σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την Ελλάδα) εκπροσωπούνται από τουλάχιστον 25 δικηγόρους, καθώς καθένας εξ αυτών έχει από δύο, ακόμη και τρεις συνηγόρους. Το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης λήγει τον προσεχή Αύγουστο.
Ο δικηγόρος του 12ου κατηγορούμενου προσκομίζει μακέτα από το σημείο της δολοφονίας, ενώ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί 23 δικάσιμοι, εκ των οποίων τ4 τον Ιανουάριο, 8 τον Φεβρουάριο και 11τον Μάρτιο. Ο κατάλογος των μαρτύρων κατηγορίας περιλαμβάνει 26 άτομα, ενώ άλλοι τόσοι αναμένεται να είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης