Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Απαγχονισμένος άνδρας μέσα σε οικία - Σύλληψη 47χρονης για ανθρωποκτονία

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Απαγχονισμένος άνδρας μέσα  σε οικία - Σύλληψη 47χρονης για ανθρωποκτονία
Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα που βρέθηκε ο απαγχονισμένος άνδρας
Στη σύλληψη μιας 47χρονης γυναίκας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας προχώρησε η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό της σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, όπου το απόγευμα της Δευτέρας 16/1 βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 50χρονος.
Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου επί της οδού Ανδρου, στο Μοσχάτο, από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πήγαν στο σημείο μετά από κλήση γειτόνων που ειδοποίησαν την αστυνομία επειδή άκουγαν φωνές από το σπίτι.
Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος που τους υπέδειξαν οι γείτονες, τους άνοιξε η γυναίκα και μετά από έρευνα εντοπίστηκε ο απαγχονισμένος άνδρας.

Η ομολογία

Αρχικά η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υποστήριξε ότι είχε πάει σπίτι του 50χρονου για να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν, τσακώθηκαν και προσπάθησε να πνίξει με ένα κορδόνι τον 50χρονο.
Η συλληφθείσα ισχυρίστηκε ότι ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ η ίδια έσπρωξε την καρέκλα πάνω στην οποία είχε ανεβεί το θύμα.
Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης