Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Ασφαλτοστρώσεις στο Κολωνάκι από 16/1 – Σε ποιους δρόμους θα γίνουν

Δήμος Αθηναίων: Ασφαλτοστρώσεις στο Κολωνάκι από 16/1 – Σε ποιους δρόμους θα γίνουν
Οι δρόμοι στους οποίους, κατά την πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθούν τα έργα και από τις δύο πλευρές της οδού Σκουφά, είναι: Ηρακλείτου, Πινδάρου, Βουκουρεστίου, Αλ. Σούτσου, Λυκαβηττού, Ομήρου, Σίνα, Μασσαλίας, Σκουφά και Αναγνωστοπούλου
Ο δήμος Αθηναίων ξεκινάει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Κολωνάκι εργασίες ασφαλτόστρωσης, που θα γίνουν σε δύο φάσεις:
Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τους δρόμους γύρω από την οδό Σκουφά, ενώ η δεύτερη τους δρόμους γύρω από την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ.
Οι εργασίες θα γίνονται όλο το 24ωρο λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, αλλά και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν κατά τις βραδινές ώρες, που δεν επιτρέπουν την ασφαλτόστρωση.
Το φρεζάρισμα (σκάψιμο) θα γίνεται απόγευμα και βράδυ αφότου έχουν απομακρυνθεί όλα τα οχήματα, ενώ το αμέσως επόμενο πρωινό θα γίνονται οι εργασίες της ασφαλτόστρωσης.

Ποιοι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν

Οι δρόμοι στους οποίους, κατά την πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθούν τα έργα και από τις δύο πλευρές της οδού Σκουφά, είναι: Ηρακλείτου, Πινδάρου, Βουκουρεστίου, Αλ. Σούτσου, Λυκαβηττού, Ομήρου, Σίνα, Μασσαλίας, Σκουφά και Αναγνωστοπούλου.
Αντίστοιχα, κατά τη δεύτερη φάση των εργασιών, οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν από τις δύο πλερές της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ είναι κατά σειρά είναι: Υψηλάντου (Ηροδότου έως Μαρασλή), Καρνεάδου, Αλωπεκής, Χάρητος, Σπευσίππου, Ηροδότου, Καραολή Δημητρίου, Λουκιανού, Πλουτάρχου, Π. Ιωακείμ, Ευζώνων, Βλαδίμηρου Μπένση, Ιασίου, Ραβινέ, Υψηλάντου (από Μαρασλή έως Μονής Πετράκη), Ι. Γενναδίου, Αναπήρων Πολέμου και Σουηδίας.
Σε ορισμένες από τις οδούς, που περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση του έργου, θα εκτελούνται, πριν από κάθε ασφαλτόστρωση, εργασίες κατασκευής ρείθρων και πεζοδρομίων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης