Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Διακόπηκε για τις 31/1 η δίκη της κατηγορούμενης για τoν θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Διακόπηκε για τις 31/1 η δίκη της κατηγορούμενης για τoν θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Η κατηγορία για την οποία λογοδοτεί στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή
Σχετικά Άρθρα
Διακόπηκε για τις 31 Ιανουαρίου η δίκη της 34χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, καθώς είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία με την απολογία της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.
Η 34χρονη που χρεώνεται τους θανάτους των τριών παιδιών της, μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/1 από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται για ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο γραφείο της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας, η οποία της αποδίδει κατηγορίες για τους θανάτους της δεύτερης κόρης της, Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.
Και ενώ ήταν προγραμματισμένο μετά την πρωινή απολογία της, τρεις ώρες μετά να βρεθεί ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη δίκη της για τον θάνατο της πρώτης κόρης της, το ΜΟΔ έδωσε διακοπή της συνεδρίασης για άλλη δικάσιμο, επειδή η κατηγορουμένη δεν μπορεί να παραστεί λόγω της απολογίας της στην ανακρίτρια.
Η κατηγορία για την οποία λογοδοτεί στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή Τζωρτζίνα.
Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, η εντολέας του μετά από τρεις προθεσμίες που έχει λάβει, έχει ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα 120 σελίδων, στο οποίο αναπτύσσει τις θέσεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης