Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έρευνα του εισαγγελέα για ανθρωποκτοκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο για την υπόθεση του Βασίλη Τόπαλου

Έρευνα του εισαγγελέα για ανθρωποκτοκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο για την υπόθεση του Βασίλη Τόπαλου
Καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμη μια κατάθεση έδωσε στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής βίας, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο
O θάνατος του Βασίλη Τόπαλου του 16χρονου πυγμάχου ερευνάται διεξοδικά από τις Αρχές.
Στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Δίκη στο Open».
Συγκεκριμένα, ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κώστας Σπυρόπουλος εξετάζει την πιθανότητα να υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις από όσα άτομα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γυμναστήριο, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή και στις λεπτομέρειες τόσο των ασκήσεων που έκαναν οι αθλητές, όσο και των κινήσεων του αδικοχαμένου 16χρονου.

Νέα κατάθεση του ιδιοκτήτη

Καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμη μια κατάθεση έδωσε στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής βίας, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο.
Αυτό που του ζητήθηκε ήταν η λίστα και τα ονόματα όλων των αθλητών, όλων των πυγμάχων που βρέθηκαν στο γυμναστήριο από την 1η Δεκεμβρίου.
Η έρευνα της αστυνομίας θα ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου καθώς ο 16χρονος πυγμάχος πήγαινε το τελευταίο διάστημα για προπόνηση στο συγκεκριμένο Σύλλογο Πυγμαχίας στον Ταύρο.

Τέσσερις ακόμα καταθέσεις

Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκαν και οι καταθέσεις τεσσάρων ακόμη πυγμάχων, οι οποίοι βρίσκονταν στην τελευταία μοιραία προπόνηση που συμμετείχε και ο 16χρονος.
Οι αθλητές έδωσαν πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη το πρωινό εκείνο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε στον θάνατό του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης