Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η αποκάλυψη της απάτης των εμβολίων: Η Pfizer έδινε εντολές, να λογοκριθεί η φυσική ανοσία - Στοιχεία «φωτιά» από Musk

Η αποκάλυψη της απάτης των εμβολίων: Η Pfizer έδινε εντολές, να λογοκριθεί η φυσική ανοσία - Στοιχεία «φωτιά» από Musk
Πολύ έγκαιρα το Ισραήλ είχε αποκαλύψει ότι η φυσική ανοσία παρείχε καλύτερη προστασία από τον εμβολιασμό.
Μια ακόμη αποκάλυψη ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη απάτη των εμβολίων που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τέχνασμα των φαρμακευτικών εταιριών για να κερδίσουν δισεκ.
Αποκαλύπτονται νέα στοιχεία ότι η Pfizer συντόνιζε την λογοκρισία ακόμη και επιστημονικά τεκμηριωμένων απόψεων όπως της φυσικής ανοσίας… προφανώς για να μην χαλάσει το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς….
Πλέον γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο έχει μηδενική επίδραση στους νέους και μικρά παιδιά ενώ οι παρενέργειες επισκιάζουν τα οφέλη…
Επίσης για την πλειοψηφία των ανθρώπων τα εμβόλια δεν τους παρείχαν προστασία.
Τα εμβόλια ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιστημονικές απάτες στην σύγχρονη ιστορία…
Όσοι δεν εμβολιάστηκαν ηθελημένα δεν έχασαν… ούτε η υγεία τους κλονίστηκε και κράτησαν και την αξιοπρέπεια τους αφού δεν έγιναν τυφλά όργανα… των κυβερνήσεων που μετατράπηκαν σε πλασιέ των εμβολίων…

Οι νέες αποκαλύψεις

Ο Scott Gottlieb μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer που ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) άσκησε πίεση στο Twitter για να λάβει μέτρα ενάντια σε μια ανάρτηση που επισημαίνει ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.
Ο Scott Gottlieb έγραψε στις 27 Αυγούστου 2021, στο στέλεχος του Twitter, τον Todd O'Boyle, ζητώντας να λάβει μέτρα ενάντια σε μια ανάρτηση του Dr. Brett Giroir, επίσης πρώην επιτρόπου της FDA.
«Αυτό είναι το είδος των αναφορών είναι επιβλαβείς.
Εξάγει ένα γενικό συμπέρασμα από μια αναδρομική μελέτη στο Ισραήλ που δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους.
Αλλά αυτό το tweet θα καταλήξει να γίνει viral και να βρεθεί στο επίκεντρο των ειδήσεων», έγραψε ο Gottlieb.
Ο Dr. Brett Giroir είχε γράψει με σαφή τρόπο ότι η φυσική ανοσία ή η ανοσία μετά τη μόλυνση, «είναι ανώτερη από την ανοσία του εμβολίου».
Είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει επιστημονική αιτιολόγηση για την απαίτηση απόδειξης εμβολιασμού κατά του COVID-19 εάν ένα άτομο είχε φυσική ανοσία.
«Εάν δεν υπάρχει προηγούμενη μόλυνση; Εμβολιαστείτε!» έγραψε επίσης.
Ο Dr. Brett Giroir επεσήμανε ότι στηρίχθηκε σε μια μελέτη από Ισραηλινούς ερευνητές που διαπίστωσαν, μετά από ανάλυση των αρχείων υγείας, ότι η φυσική ανοσία παρείχε καλύτερη προστασία από τον εμβολιασμό.
Η μελέτη δημοσιεύθηκε αργότερα στο περιοδικό Clinical Infectious Diseases μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους.
Οι ερευνητές είπαν ότι τα δεδομένα «έδειξαν ότι η φυσική ανοσία παρέχει μεγαλύτερης διάρκειας και ισχυρότερη προστασία έναντι λοίμωξης, συμπτωματικής νόσου και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία δύο δόσεων BNT162b2 που προκαλείται από το εμβόλιο». Το BNT162b2 είναι η εμπορική ονομασία για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, το οποίο είναι το κύριο εμβόλιο που χρησιμοποιείται στο Ισραήλ.
Ένας αναλυτής του Twitter που εξέτασε την ανάρτηση διαπίστωσε ότι ο Dr. Brett Giroir δεν παραβίαζε κανέναν κανόνα παραπληροφόρησης, αλλά το Twitter εξακολουθούσε να την τοποθετηθεί με σήμανση για παραπληροφόρηση, ισχυριζόμενη σε όλους τους χρήστες που την είδαν ότι ήταν «παραπλανητική» ενώ υπήρχε και διεύθυνση που έδειχνε «γιατί οι υπεύθυνοι υγείας προτείνουν τον εμβολιασμό για τους περισσότερους ανθρώπους».
Η επισήμανση εμπόδιζε τους ανθρώπους από το να σχολιάσουν την ανάρτηση του Dr. Brett Giroir.
Ο Scott Gottlieb αργότερα έστειλε ξανά μήνυμα στον Todd O'Boyle, επισημαίνοντας μια άλλη ανάρτηση από κάποιον που ήταν επικριτής των lockdown και σκεπτικιστής για τα εμβόλια του Coid 19.
Ο Scott Gottlieb της Pfizer ενεπλάκη και σε άλλες υποθέσεις ζητώντας από το Twitter να λογοκρίνει οτιδήποτε αντιτίθεται στον εμβολιασμό.

Musk για Pfizer: Δόλιες πρακτικές για προώθηση των εμβολίων ειδικά στα παιδιά

Τις εν λόγω αποκαλύψεις κοινοποίησε με tweet του και το νέο αφεντικό της Twitter, Elon Musk ο οποίος φαίνεται πως κήρυξε τον πόλεμο κατά της προπαγάνδας που επιδίωκε η Pfizer για να πλουτίσει.
Αφού αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Elon Musk προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την δημοφιλή πλατφόρμα και τα όσα διαδραματίστηκαν τους μήνες που η πανδημία «κάλπαζε».
Ο Musk, ο οποίος έχει αποκαλύψει αρκετές φορές στο παρελθόν τη «βρώμικη» δουλειά της πρώην διοίκησης του Twitter, τώρα έχει προσθέσει ένα νέο στοιχείο σχετικά με τα εμβόλια της Pfizer και την πλεκτάνη που έστησε για να κερδοφορήσει.
Στην πραγματικότητα, η εν λόγω εξέλιξη δεν είναι η πρώτη που τίθεται στον δημόσιο διάλογο.
Ο Elon Musk αποκάλυψε μάλιστα με αναρτήσεις του για τον COVID-19 πώς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενεπλάκη στο γεγονός.
Οι αποκαλύψεις που έρχονται σήμερα στο φως αφορούν κυρίως την Pfizer, η οποία ανέπτυξε το εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται στην τεχνολογία mRNA.
Η εταιρεία φαίνεται ότι επέμενε ιδιαίτερα να εμβολιαστούν τα παιδιά παρόλο που ο κορωνοϊός έχει ελάχιστα ποσοστά επιρροής και επικινδυνότητας πάνω τους.

Στέλεχος της Pfizer: Λευκός Οίκος και διοίκηση Twitter έδρασαν μαζί

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που μοιράστηκε ο Alex Berenson, ο Scott Gottlieb της Pfizer, ο Λευκός Οίκος και το Twitter έδρασαν μαζί.
«Ο λόγος για αυτό ήταν να καταστείλουμε τις αντίθετες άπόψεις σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19 και να κατευθύνουμε τους ανθρώπους σε μια ενιαία... «αλήθεια».
Ωστόσο, υπήρχε μια περίεργη κατάσταση. Ακόμη και όταν ένας γιατρός ονόματι Brett Giroir είπε ότι η «φυσική ανοσία» θα ήταν πιο ωφέλιμη από ένα εμβόλιο, διαπιστώθηκε ότι ήταν ανησυχητικό».
Προσεγγίζοντας ένα ανώτερο στέλεχος του Twitter που ονομάζεται Todd O'Boyle, ο Scott Gottlieb διασφάλισε ότι η ανάρτηση δεν έγινε viral.
Επιβλήθηκε εμπάργκο ακόμη και σε θέσεις όπου αναφέρονταν πως υπήρχε μικρός αντίκτυπος του κορωνοϊού στα παιδιά.
Ο Scott Gottlieb φαίνεται να εστιάζει μόνο στο Twitter.

Elon Musk: Μερικές θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές!

Επικαλούμενος τις αναρτήσεις του Alex Berenson, ο μεγιστάνας της Tesla είπε: "Ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές!". Ωστόσο, αργότερα διέγραψε αυτή την ανάρτηση. 
Δεν είναι γνωστό γιατί ο Elon Musk έκανε κάτι τέτοιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης