Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το περιστατικό στην Πάτρα: Του ζήτησαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το περιστατικό στην Πάτρα: Του ζήτησαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή για διερεύνηση σε βάθος των όσων έγιναν στην Πάτρα, με στόχο να αποδοθούν ευθύνες

Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσε το περιστατικό στην Πάτρα, με 35χρονο Ρομά, ο οποίος φέρεται να αναγκάστηκε από ομάδα ατόμων, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του σε τοπική επιχείρηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, να πει τα κάλαντα έχοντας πρώτα γονατίσει.
Η Ασφάλεια Πατρών διεξάγει σχετική έρευνα, ενώ από πλευρά του, ο κ. Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για διερεύνηση σε βάθος των όσων έγιναν στην Πάτρα, με στόχο να αποδοθούν ευθύνες.
Όλα συνέβησαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε συνοικία της Πάτρας, όταν κάποιοι εξανάγκασαν 35χρονο Ρομά, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, να πει γονατιστός τα κάλαντα για να του δώσουν χρήματα. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν ένα άτομο του έριξε εύφλεκτο υλικό στα ρούχα και του έβαλε φωτιά. Μάλιστα, ένας άλλος δράστης βιντεοσκοπούσε όσα βίωνε ο άνδρας.
Ο άνδρας αρχίζει να ουρλιάζει και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά. Ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλυτώνοντας από εγκαύματα. Στη συνέχεια φέρεται να άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο με τον 35χρονο είχε αναρτηθεί ως ιστορία στα social media.
Ο 35χρονος κλήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάτρας και φέρεται να είπε πως στην συγκεκριμένη επιχείρηση πηγαίνει συχνά, για να αναζητήσει παλιά υλικά.
Η αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης