Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τελικά το να μην εμβολιαστείς για covid 19… δεν ήταν η λάθος επιλογή – Η πλειοψηφία των θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων

Τελικά το να μην εμβολιαστείς για covid 19… δεν ήταν η λάθος επιλογή – Η πλειοψηφία των θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων
Το ίδρυμα Kaiser σε μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε κατέληξε σε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα - Οι περισσότεροι θάνατοι από τον covid 19 είναι μεταξύ εμβολιασμένων
Όταν ξεκίνησε η υστερία… για τον covid 19 και κατασκευάστηκε το αφήγημα «εμβολιάσου για να σωθείς» ένα ψευδεπίγραφο αφήγημα το bankingnews ήταν από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα που τάχθηκε κατά της επιβολής εμβολιασμού.
Το ζήτημα είναι ηθικό και ιδεολογικό και για τον λόγο αυτό δεν συμμετείχαμε σε καμία από τις λίστες Πέτσα και άλλων που ακολούθησαν… είμασταν κατά των
Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη κάθε πολίτης πρέπει να έχει ελευθερία επιλογής εάν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι… ταχθήκαμε κατά των lockdowns το 2020, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και αυτή ήταν... η σωστή πλευρά της ιστορίας...
Για την θέση μας αυτή δεχθήκαμε πόλεμο και... οικονομικό… τον οποίο κερδίσαμε…

Πλέον γίνεται όλο και πιο αντιληπτό από τους πολίτες ότι με τον εμβολιασμό δεν διασώζεσαι…
Το ίδρυμα Kaiser σε μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε κατέληξε σε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα.
Οι περισσότεροι θάνατοι από τον covid 19 είναι μεταξύ εμβολιασμένων, τα στοιχεία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. 
Με βάση έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ καταδεικνύει ότι ο θάνατος επισκέπτεται… τους εμβολιασμένους…
Πολλά αμερικανικά μέσα που είχαν υποστηρίξει το αφήγημα του εμβολιασμού τώρα αναγνωρίζουν ότι η πλειονότητα των αμερικανών που πεθαίνουν ήταν εμβολιασμένοι.
Υπάρχουν όμως και εκείνοι που «πεθαίνουν ξαφνικά» από «SADS» ή «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων», μετά τον εμβολιασμό.

Κάποιοι συνεχίζουν να παραπλανούν…

Για παράδειγμα, η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία δημοσίευσε μια μελέτη τον Αύγουστο 2022 που ισχυρίστηκε ότι αυξημένα κρούσματα μυοκαρδίτιδας στα παιδιά οφείλονται στον ίδιο τον Covid-19 και όχι στα εμβόλια.
Είναι μια εξαιρετικά ανέντιμη αναφορά από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων ο λιγότερο σημαντικός είναι ότι, αν κάποιος έχει εμβολιαστεί και είχε και Covid, εάν εμφάνιζε μυοκαρδίτιδα υπολογιζόταν ως απόρροια του Covid.
Έπειτα, υπάρχει το γεγονός ότι δεν υπολογίζονται οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που ανακαλύφθηκαν 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Έτσι, εάν κάποιος εμβολιάζεται και υποστεί μυοκαρδίτιδα, αλλά δεν διαγνώστηκε, δεν αποδίδεται στον εμβολιασμό.
Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα για το πώς προσπαθούν να θολώσουν τα πραγματικά νερά για να παρουσιάσουν τον εμβολιασμό ως κάτι σωστό σε αντίθεση με την πραγματικότητα.

Έγγραφα που προσπάθησαν να αποκρύψουν από τους πολίτες επιβεβαιώνουν ότι το ADE (Antibody dependent enhancement), το VAED (Vaccine Associated Enhanced Disease) και το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας είναι κοινά αποτελέσματα μετά από ενέσεις COVID-19.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρόλο που ενέκρινε το εμβόλιο μετά από μόλις 108 ημέρες αναθεωρώντας τους κανόνες ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020
Προσέξτε, ενέκριναν τα εμβόλια σε 108 μέρες και αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν τα δεδομένα ασφαλείας σε διάστημα 75 ετών ή 25.875 ημέρες…
Βλέπετε κάτι περίεργο εδώ ή το θεωρείτε φυσιολογικό;

Ο FDA αρχικά είπε ότι θα δημοσιεύει 500 σελίδες το μήνα ως απάντηση στο αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που υποβλήθηκε εκ μέρους της Δημόσιας Υγείας και των Επαγγελματιών Ιατρών για Διαφάνεια (PHMPT) ζητώντας τα δεδομένα ασφάλειας.

Αντίθετα, στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman αποφάσισε ότι πρέπει να δημοσιευτούν 55.000 σελίδες το μήνα.
Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην τελευταία απόδειξη δεδομένων είναι το «reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf» Ο Πίνακας 5, που βρίσκεται στη σελίδα 11 του εγγράφου δείχνει έναν «Σημαντικό δυνητικό κίνδυνο» και αυτός ο κίνδυνος αναφέρεται ως «εισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED), συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD)».

EMBOLIA.png

Συμπέρασμα

Η αύξηση των πάσης φύσεως ιώσεων που κυκλοφορούν εσχάτως σε πολλές κοινωνίες παγκοσμίως είναι η απόδειξη των λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος.
Τα lockdowns ήταν παταγώδης αποτυχία…
Οι μάσκες μια απελπισμένη…τραγωδία… επίσημα οι αμερικανοί αναγνωρίζουν ότι οι μάσκες… δεν προστατεύουν…
Υποβάθμισαν την φυσική ανοσία, στοχοποίησαν τους ανεμβολίαστους… διαίρεσαν τις κοινωνίες με τα τραγικά πιστοποιητικά εμβολιασμού… μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να σκεφθούν πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Η ιστορία ωστόσο είναι διδακτική… να μην επαναλάβουμε τα τραγικά μέτρα του παρελθόντος… στο μέλλον…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης