Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γαρμπή για τη δικαίωση της από το ΣτΕ και τα 1,7 εκατ. ευρώ: «Περίμενα έναν πιο μεγάλο τίτλο και μια ξεκάθαρη συγγνώμη»

Γαρμπή για τη δικαίωση της από το ΣτΕ και τα 1,7 εκατ. ευρώ: «Περίμενα έναν πιο μεγάλο τίτλο και μια ξεκάθαρη συγγνώμη»
Η απόφαση του ΣτΕ
Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χρωστάει στην εφορία, κάτι το οποίο στη συνέχεια διαψεύσθηκε με την Καίτη Γαρμπή να δέχεται δημοσίως συγγνώμη.
«Μου έφτανε η συγγνώμη στο τηλέφωνο, ωστόσο το περίμενα αυτό που έγινε με έναν πιο μεγάλο τίτλο και μια ξεκάθαρη συγγνώμη.
Ο χρόνος που περίμενα για να αποκατασταθεί η αλήθεια περίμενα κάτι να με ικανοποιήσει και πιο πολύ ηθικά», σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.

Η απόφαση του ΣτΕ

Ειδικότερα, στις 07-06-2018 εκδόθηκε η υπ’ αριθμόν 2368/2018 ακυρωτική απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, Τμήμα 8°, με την οποία η κυρία Γαρμπή δικαιωνόταν έναντι του Ελληνικού Δημοσίου. Κατά της προδιαληφθείσας αποφάσεως του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών άσκησε το Ελληνικό Δημόσιο, και όχι η ίδια η κυρία Γαρμπή, αίτηση αναιρέσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Τμήμα Β΄. Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ με την υπ’ αριθμόν 2327/2022 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Τμήμα Β΄, και ωσαύτως το Συμβούλιο Επικρατείας ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, απαλλάσσοντάς την από την υποχρέωση να πληρώσει το ποσό που εσφαλμένα αναφερόταν στο από 27-11-2022 δημοσίευμα ότι της έχει καταλογιστεί και ότι με τις προσαυξήσεις θα έφτανε περίπου στο 1,7 εκατ. ευρώ.
Περαιτέρω, στο ίδιο δημοσίευμα, εσφαλμένα αναγραφόταν ότι «Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια τον Δεκέμβριο του 2019, από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών, με τριετή αναστολή, για ανεξόφλητες οφειλές που είχαν βεβαιωθεί στην Εφορία».
Η αλήθεια, όμως, και η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ότι το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών, διά της υπ’ αριθμόν 3287/2021 αποφάσεώς του, ΚΗΡΥΞΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΑΘΩΑ την Καίτη Γαρμπή, με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελικής Αρχής της έδρας για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Ελληνικό Δημόσιο και ουδέποτε την καταδίκασε.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης