Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μόσιαλος για κορωνοϊό: Δεν πρέπει να ανησυχούμε πολύ για τις εξελίξεις στην Κίνα - Τεράστιο λάθος η πολιτική «μηδενικών κρουσμάτων»

Μόσιαλος για κορωνοϊό: Δεν πρέπει να ανησυχούμε πολύ για τις εξελίξεις στην Κίνα - Τεράστιο λάθος η πολιτική «μηδενικών κρουσμάτων»
Ο Ηλίας Μόσιαλος επισημαίνει ότι ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί
Την εκτίμηση ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε πολύ για τις εξελίξεις στην Κίνα όσον αφορά τη διασπορά του κορωνοϊού εξέφρασε ο Ηλίας Μόσιαλος επισημαίνοντας ότι ήταν τεράστιο λάθος η πολιτική «μηδενικών κρουσμάτων» κορωνοϊού
«Πρέπει να ανησυχούμε με την εξέλιξη της πανδημίας στην Κίνα; Η σύντομη απάντηση είναι "Όχι"», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.
Σύμφωνα με τον κ. Μόσιαλο, αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν στην Κίνα, δεν φαίνεται να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί στην Ευρώπη και άλλες περιοχές του πλανήτη.
Παράλληλα, ο κ. Μόσιαλος τονίζει ότι ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί. «Θα συνεχίζει να αλλάζει και για αυτό χρειαζόμαστε νέα, πιο αποτελεσματικά εμβόλια και καλύτερα φάρμακα. Χρειάζεται μεγαλύτερη ερευνητική και επενδυτική προσπάθεια για νέες θεραπείες γιατί αρκετές είτε δεν είναι πλέον πολύ αποτελεσματικές ή έχουν σημαντικές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν χορηγούνται σε ορισμένες κατηγορίες ασθενών» συμπληρώνει.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης