Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ίλιον - υπόθεση βιασμού 15χρονου: Απολογείται ακόμη ένας έφηβος - Έρχονται νέα εντάλματα

Ίλιον - υπόθεση βιασμού 15χρονου: Απολογείται ακόμη ένας έφηβος - Έρχονται νέα εντάλματα
Απολογείται ακόμη ένας έφηβος την Τετάρτη 28/12 για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου
Σχετικά Άρθρα
Νέα εντάλματα σύλληψης δρομολογούνται για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, εκτός από τα έξι άτομα που ήδη οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ σήμερα, Τετάρτη 28/12, απολογείται ένας ακόμη έφηβος.
Ήδη, προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες (27/12), δύο ακόμα ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου και πλέον, έξι κατηγορούμενοι να βρίσκονται στη φυλακή, εκ των οποίων ο ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Όλοι οι προφυλακιστέοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες, ήτοι συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.
Επιπλέον, υπάρχει ακόμη ένας κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός Ελλάδος, ενώ εξετάζεται και ο ρόλος και τεσσάρων κοριτσιών γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη το θύμα.
Πάντως, οι κατηγορούμενοι ανήλικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αλλά αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού υποστηρίζοντας πως όλα ήταν «μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι».
«Συνολικά κατηγορούνται 12 παιδιά, μεταξύ αυτών και 4 κορίτσια. Κατά την καταγγελία του παιδιού τουλάχιστον στο ένα ήταν παρόντα και τα κορίτσια. Το θύμα αναφέρει και άλλα περιστατικά ήσσονος σημασίας, ότι τον θώπευαν στο σχολείο ή στη βόλτα στο πλαίσιο του ”πειράγματος”. Δεν υπήρχαν βιασμοί στα κορίτσια. Τα βίντεο έχουν φωνές από όλους τους άλλους εκτός απ΄ το ίδιο το θύμα», ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του ενός κατηγορουμένου, Εμμανουήλ Διαμαντάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης