Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι ακόμη δύο συλληφθέντες, μετά την απολογία τους

Υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι ακόμη δύο συλληφθέντες, μετά την απολογία τους
Ήδη, προφυλακιστέοι έχουν κριθεί άλλοι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση
Ακόμη δυο ανήλικοι από την ομάδα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο αγόρι στο Ίλιον, οδηγούνται στη φυλακή , μετά τις απολογίες τους ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων.
Οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου οδηγήθηκαν την Τρίτη 27/12 ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για να απολογηθούν για τις βαριές κατηγορίες που φέρονται να έχουν διαπράξει ως συμμορία με άλλους συνομηλίκους τους.
Ήδη, προφυλακιστέοι έχουν κριθεί άλλοι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση , μετά τις απολογίες τους στις 24/12, ενώ ελεύθερος με όρους αφέθηκε ένας ακόμη, από τους έξι που συνολικά συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του 15χρονου.
Επίσης, καταζητείται ένας ανήλικος, που σύμφωνα με τον 15χρονο καταγγέλλοντα, φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο στις πράξεις που αποδίδονται στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει όσων κατήγγειλε ο 15χρονος προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και κορίτσια που φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου για ένα μήνα βασανίζονταν το θύμα χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης