Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Πυροβολισμοί σε πρατήριο καυσίμων στη Λεωφόρο Λαυρίου

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Πυροβολισμοί σε πρατήριο καυσίμων στη Λεωφόρο Λαυρίου
Το πρατήριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου που τον περασμένο Ιούνιο είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας τους, στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί σε πρατήριο καυσίμων στη Λεωφόρο Λαυρίου.
Ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πέρασε έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων και ο οδηγός του οχήματος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα , χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο υπάλληλος του πρατηρίου ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 11:00 το πρωί και ανέφερε ότι λίγο μετά τις 10 δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, πυροβόλησαν στον αέρα έξω από την επιχείρηση.
Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο περισυνέλλεξαν 2 κάλυκες των 9 χιλιοστών, ενώ ερευνούν το χώρο και το τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Το πρατήριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, είναι της ίδιας οικογένειας του 38χρονου που τον περασμένο Ιούνιο είχε δολοφονηθεί με 15 σφαίρες σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας τους, στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα. Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια εξετάζεται αν τα δύο περαστικά συνδέονται μεταξύ τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης