Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εργατικό δυστύχημα στην Καβάλα με θύμα 30χρονο στη Βιομηχανία Λιπασμάτων

Εργατικό δυστύχημα στην Καβάλα με θύμα 30χρονο στη Βιομηχανία Λιπασμάτων
«Ο αδόκητος χαμός ενός 30χρονου είναι αποτέλεσμα της σήψης στην οποία έχει περιέλθει το εργοστάσιο λόγω της συστημικής αδιαφορίας για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από τη διοίκηση»
Εργατικό δυστύχημα με νεκρό έναν 30χρονο σημειώθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στην Καβάλα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών.
Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο θανάσιμος τραυματισμός.
Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τάνια Ελευθεριάδου, τονίζοντας πως το «σημερινό εργατικό δυστύχημα στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Λιπασμάτων στη Ν. Καρβάλη είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης».
«Ο αδόκητος χαμός ενός 30χρονου είναι αποτέλεσμα της σήψης στην οποία έχει περιέλθει το εργοστάσιο λόγω της συστημικής αδιαφορίας για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από τη διοίκηση», αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης