Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διπλή εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη – Ένας ο δράστης, που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Διπλή εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη – Ένας ο δράστης, που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας
Τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Σχετικά Άρθρα
Αλβανικής καταγωγής είναι τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης με πυροβολισμούς από άγνωστο άνδρα σε  μπαρ της πλατείας Νέας Σμύρνης.
Πρόκειται για έναν 41χρονο που έχασε τη ζωή του επιτόπου και έναν 44χρονο, ο οποίος κατέληξε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Παράλληλα, από τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 18/12,  τραυματίστηκε από σφαίρα μια 31χρονη Ελληνίδα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, η οποία νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό», αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος προσπαθώντας να απομακρυνθεί την ώρα των πυροβολισμών, σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι, αλλά δεν διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι πυροβολισμοί

Ο δράστης ήταν ένας μαυροντυμένος άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα, ο οποίος πήγε στο τραπέζι που καθόντουσαν τα δύο θύματα, τους πυροβόλησε και κατόπιν, τράπηκε σε φυγή.

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, έχουν εντοπίσει κάλυκες, λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ θα ζητήσουν και άρση του απορρήτου για τα κινητά τηλέφωνα. Εξετάζουν και την πιθανότητα ο δράστης να είχε συνεργό, ενώ κάνουν "φύλλο και φτερό" το ποινικό παρελθόν των δύο θυμάτων.
Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας νεκρός δρούσε στην περιοχή ως «εισπράκτορας» κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε μαγαζιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης