Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συλλαλητήρια κατά της ακρίβειας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού για το 2023

Συλλαλητήρια κατά της ακρίβειας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις,  ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού για το 2023
Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις πραγματοποιούνται συλλαλητήρια κατά της ακρίβειας
Συλλαλητήρια κατά της ακρίβειας, με αφορμή και τη σημερινή ψήφιση του προϋπολογισμού 2023, έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 17/12, σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.
Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 μ.μ. στο Σύνταγμα, ενώ ήδη «τρέχουν» από τις 11.45 π.μ. οι προσυγκεντρώσεις στις πλατείες Κάνιγγος, Κοραή και Ομονοίας.
Στο πλαίσιο αυτό, το Συνδικάτο Επισιτισμού — Τουρισμού — Ξενοδοχείων Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας (12:00 έως 16:00 μ.μ.) και καλεί στο συλλαλητήριο.

Σε άλλες πόλεις

Στη Θεσσαλονίκη, συλλαλητήριο οργανώνουν και τα σωματεία στις 12:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Επίσης, συλλαλητήρια οργανώνονται από συνδικάτα και σε άλλες πόλεις και συγκεκριμένα, σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Κοζάνη, Λάρισα, Μυτιλήνη, Νάουσα, Ξάνθη, Σέρρες , Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης