Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέο βιβλίο από τον Χρ. Σωτηρακόπουλο: «The Super TRIVIA Quiz Book! - Μουντιάλ»

Νέο βιβλίο από τον Χρ. Σωτηρακόπουλο: «The Super TRIVIA Quiz Book! - Μουντιάλ»
Παρόντες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου ήταν οι Τάκης Φύσσας και Κυριάκος Καραταΐδης

Πλήθος προσωπικοτήτων που έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και τη δημοσιογραφία, έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, «The Super TRIVIA Quiz Book! - Μουντιάλ».
Ένα βιβλίο με 500 ερωτήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, την ιστορία του από το 1930 έως σήμερα, τους «ήρωες» του, ιδανικό για να τεστάρει κάθε ηλικία τις γνώσεις της, πάνω στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός.
Sotirako.JPG
Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, βρέθηκε στο Buffalo Wings & Rings, όπου έλαβε χώρα η παρουσίαση και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα εδέσματά του, με τη συνοδεία παγωμένης μπίρας Heineken.
Μίλησε τόσο για το βιβλίο, όσο και για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, κάτι που έπραξε και ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης.
JIM_1658.JPG
Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μαζί με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

JIM_1903.JPG
Από τα αριστερά προς τα δεξιά, ο Ανδρέας Δημάτος, ο Κυριάκος Καραταΐδης και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Παράλληλα, τον λόγο πήρε ο συνεργάτης της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, αλλά και ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος, Γιώργος Θαναηλάκης.
Σημειώνεται πως το βιβλίο διατίθεται από την ellinoekdotiki.gr και μπορεί να το προμηθευτεί κανείς ηλεκτρονικά, πατώντας εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης