Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Νίκος Παππάς αποκαλύπτει πώς του «έφαγε» 880 ευρώ η καλλονή με το σκυλάκι - Έπεσε θύμα απάτης

Ο Νίκος Παππάς αποκαλύπτει πώς του «έφαγε» 880 ευρώ η καλλονή με το σκυλάκι - Έπεσε θύμα απάτης
Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει
Ο Νίκος Παππάς γνωστοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα τη δική του περιπέτεια με τη γυναίκα από τη Σλοβακία που εξαπατούσε όποιον έβρισκε μπροστά της κάνοντας ζωή και… κότα σε χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ.
Βέβαια, στις αναρτήσεις που είχε κάνει προ ημερών δεν είχε εξηγήσει με ποιον τρόπο η Σλοβάκα του καταχράστηκε χρήματα, καθώς είχε μείνει σε δύο… αινιγματικές φωτογραφίες.
Τώρα ωστόσο το αποσαφήνισε μιλώντας για την περιπέτειά του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Όπως εξήγησε, έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου, το οποίο το έχει στην πλατφόρμα Airbnb και μέσα από αυτό έπεσε «στα δίχτυα» της Σλοβάκας απατεώνισσας, που πλέον έχει συλληφθεί.
Είπε συγκεκριμένα: «Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ τη μέρα.
Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς είχε δήθεν ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της από εκεί και να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε» ανέφερε αρχικά.
«Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχθηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια και επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχθηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.
Και κατέληξε: «Από την αρχή βέβαια κάπως «βρωμούσε» το πράγμα διότι μου έλεγε «θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικώς το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα… Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα ούτε στην αστυνομία ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης