Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός για τη GAIA: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη

Συναγερμός για τη GAIA: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλα ύψη υετού  θυελλώδεις νότιοι άνεμοι και τοπικές χαλαζοπτωσεις
Σε ενημέρωση ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που προβλέπει την έλευση του καιρικού συστήματος με το όνομα «GAIA», προχώρησε η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης.
Όπως ενημερώνει, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλα ύψη υετού  θυελλώδεις νότιοι άνεμοι και τοπικές χαλαζοπτωσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κρήτη θα επηρεαστεί από την Κυριακή (11/12/2022), ενώ επισημαίνεται ότι όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.
Υπενθυμίζεται, μάλιστα, στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες αυτοπροστασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης