Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημητρακόπουλος (δικηγόρος) για Παπούλια: Υπήρχε κάποιος άλλος που να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα;

Δημητρακόπουλος (δικηγόρος) για Παπούλια: Υπήρχε κάποιος άλλος που να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα;
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος
Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε την Δευτέρα 5/12 μια σοκαριστική κατάθεση, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Σε αυτή την κατάθεση, η γνωστή ηθοποιός έκανε μία περιγραφή για το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την κατάθεση που έδωσε η ηθοποιός.
"Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια.
Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση.
Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο.
Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα; Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της. Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;" τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης