Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Ιωάννα Κολοβού άρχισε έρανο για να σώσει το σπίτι της αλλά μετά διέγραψε την ανάρτηση

Η Ιωάννα Κολοβού άρχισε έρανο για να σώσει το σπίτι της αλλά μετά διέγραψε την ανάρτηση
Ειδικότερα, η Ιωάννα Κολοβού, με ανάρτησή της στο Facebook, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για το "κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επέδειξαν με αφορμή την έξωσή της", ανέφερε ότι στον τραπεζικό λογαριασμό για τη διάσωση του σπιτιού της "όλοι μπορούν να κατάθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ", διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να "πάει χαμένο"
Έρανο για τη διάσωση του σπιτιού της που βγήκε σε πλειστηριασμό ξεκίνησε η συνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, ανοίγοντας, μάλιστα, τραπεζικό λογαριασμό για να συγκεντρωθούν τα χρήματα. "Όλοι μπορούν να καταθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ" αναφέρει, χαρακτηριστικά.
Μετά από λίγες ώρες, όμως, προχώρησε στη διαγραφή της σχετικής ανάρτησής της στο Facebook.
Ειδικότερα, η Ιωάννα Κολοβού, με ανάρτησή της στο Facebook, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για το "κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επέδειξαν με αφορμή την έξωσή της", ανέφερε ότι στον τραπεζικό λογαριασμό για τη διάσωση του σπιτιού της "όλοι μπορούν να κατάθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ", διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να "πάει χαμένο".
"Θα αποτελεί ψήφο στην προσπάθεια όλων μας για να διασωθεί η πρώτη κατοικία κάθε Έλληνα πολίτη και ευάλωτου δανειολήπτη" συνεχίζει η συνταξιούχος δημοσιογράφος.
Μάλιστα, σε σχόλιο φίλης της στην ανάρτηση για το κατά πόσο τα χρήματα είναι για να καλυφθεί το οφειλόμενο ποσό, η Ιωάννα Κολοβού απάντησε: "Είναι για επαναγορά του σπιτιού". Πάντως, λίγες ώρες μετά, η δημοσιογράφος "κατέβασε" την ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, πιθανότατα, λόγω των αρνητικών σχολίων από χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
Ειδικότερα, η Ιωάννα Κολοβού γράφει στην ανάρτησή της:
"Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ την ψυχή μου, όλους τους Έλληνες πολίτες, για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επέδειξαν με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα μου με αποκορύφωμα την εισβολή στο σπίτι μου σπάζοντας τη πόρτα.
Σήμερα γνωστοποιώ τον λογαριασμό μου στην Τράπεζα Πειραιώς στον οποίο όλοι μπορούν να κατάθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ! Δεν θα πάει χαμένο. Θα αποτελεί ψήφο στην προσπάθεια όλων μας για να διασωθεί η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ κάθε Έλληνα πολίτη και ευάλωτου δανειολήπτη. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας παρακαλώ κοινοποιήστε το!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης