Κοινωνία

Αποκάλυψη 34 χρόνια μετά από την Δήμητρα Λιάνη: Τι συνέβη πριν από το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Ήταν Θεός»

Αποκάλυψη 34 χρόνια μετά από την Δήμητρα Λιάνη: Τι συνέβη πριν από το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Ήταν Θεός»
Λιάνη: Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα σε καμία περίπτωση εκείνη την στιγμή του νεύματος. Ο Ανδρέας Παπανδρέου για μένα ήταν Θεός. Ήταν ο δικός μου Θεός…»

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου, κατά την άφιξη του από το Χέρφιλντ του Λονδίνου.
Όπως είπε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή, η κίνηση αυτή νομιμοποίησε τη σχέση τους, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που άκουγε.
«Ήταν μία πολύ γενναία και μεγαλειώδης κίνηση, μία κίνηση που άλλαξε το ρου της ιστορίας σε ό,τι αφορούσε τη σχέση μας. Μου είχε πει να περιμένω να βγει να χαιρετήσει και μετά κάποιο σήμα του. Εγώ φαντάστηκα ότι το σήμα που μου είπε θα ήταν διακριτικό και όχι ότι θα γυρίσει και θα μου κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση.
Δεν φοβήθηκε ποτέ. Ο άνθρωπος που φτάνει κοντά στον θάνατο βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Ο Ανδρέας ήταν καθαρά ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής αυτής της κίνησης. Τη μεγαλειότητα αυτής της κίνησης την κατάλαβα αργότερα, όταν πολλές γυναίκες μου έλεγαν «μπράβο, αυτός είναι άντρας». Ο Ανδρέας έκανε αυτή την κίνηση για να νομιμοποιήσει και να μονιμοποιήσει εμένα στον ελληνικό λαό.
Ένας έκδοτης είχε πει να πάω στην Αμερική για 6 μήνες. Υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν πως δεν πρέπει να γυρίσω μαζί του από το Χέρφιλντ, γιατί τον καταστρέφω. Με βοήθησε πολύ ο Ανδρέας στα σχόλια που άκουγα. Μου έλεγε να μην ακούω κανέναν και να επιστρέψουμε μαζί.
Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα σε καμία περίπτωση εκείνη την στιγμή του νεύματος. Ο Ανδρέας Παπανδρέου για μένα ήταν Θεός. Ήταν ο δικός μου Θεός…».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης