Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου, 4 συλλήψεις - Θεοδωρικάκος: Άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου, 4 συλλήψεις - Θεοδωρικάκος: Άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία
Έγιναν 4 συλλήψεις

(upd) Σε 8 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, κατά την επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στο κέντρο της συμπρωτεύουσας  που τελούσε υπό κατάληψη για 7 έτη.
Η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου επί της οδού Σιατίστης (με Φιλίππου) που ανήκει στο δήμο Θέρμης ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Δευτέρας 28/11 παρουσία δικαστικού λειτουργού. Πρόκειται για κτίριο που βρισκόταν υπό κατάληψη τα τελευταία 7 χρόνια από ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου (γνωστή ως κατάληψη «Mundo Nuevo»).
Τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών βρίσκονταν μέσα στο κτίριο και κοντά σε αυτό οκτώ άτομα, τα οποία προσήχθησαν, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

Θεοδωρικάκος: Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών

Με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε πως «άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη».
«Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών», κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.
theod_8.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης