Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το Mexico Finance DAC καταγγέλλει σύμβαση δανείου για 2,62 ευρώ κάνοντας άμεσα απαιτητά 92.000 ευρώ!!!

Το Mexico Finance DAC καταγγέλλει σύμβαση δανείου για 2,62 ευρώ κάνοντας άμεσα απαιτητά 92.000 ευρώ!!!
Οι διαχειριστές του δανείου ενεργοποίησαν τις νομικές διαδικασίες οι οποίες σε λίγους μήνες η κατάληξη θα είναι να χάσει το σπίτι του αφού δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει το ποσό των 92.730 ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Για 2,62 ευρώ και κάτι ψηλά το Fund Mexico Finance DAC τινάζει στο αέρα της ζωής ενός ανθρώπου, ο οποίος καλείται να αποπληρώσει το δάνειο εδώ και τώρα με το συνολικό ανεξόφλητο ποσό να φτάνει τα 92.730 ευρώ.
Οι διαχειριστές από το Δουβλίνο αποφάσισαν να καταγγείλουν τη σύμβαση του δανείου, διότι ο δανειολήπτης δεν πλήρωσε μερικά ευρώ.
Οι διαχειριστές του δανείου ενεργοποίησαν τις νομικές διαδικασίες οι οποίες σε λίγους μήνες η κατάληξη θα είναι να χάσει το σπίτι του αφού δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει το ποσό των 92.730 ευρώ .
Η διακοπή της σύμβασης του δανείου έγινε τον Μάιο του 2022 με τον ενδιαφερόμενο να μην είναι σε θέση να κατανοήσει την άμεση απαίτηση του Fund.
Η παρουσία του δανειολήπτη σε ένα δικηγορικό γραφείο για να καταλάβει τη αξία του εγγράφου που έλαβε δεν βοήθησε.
Η δικηγόρος πρότεινε να πουλήσει το σπίτι της διότι η αξία του ήταν αρκετά μεγαλύτερη η οποία μάλιστα κάλυπτε τα κριτήρια της Colden VISA.
Ο δανειολήπτης αποχώρησε από το νομικό γραφείο αφού είχε καταβάλει μια υψηλή αμοιβή χωρίς να δοθούν οι νόμιμες αποδείξεις για τις προσφερόμενες νομικές υπηρεσίες.
Το BN φέρνει στο φώς την αδυναμία του δανειολήπτη να πληρώσει:
Α) Οφειλόμενο τόκοι υπερημερίας ποσού 2,62 ευρώ.
Β) Δεδουλευμένοι τόκοι περιόδου μεταφοράς ποσού 33,24 ευρώ.
Γ) Χρεολύσια και δεδουλευμένοι τόκοι συμπεριλαμβάνονται στις παραπάνω δόσεις ποσού 700 ευρώ.
exodiko.JPG
a_44.JPG
b_38.JPG
Ο τελικός λογαριασμός των Μεξικάνων λέει ότι ο δανειολήπτης χρωστάει το ποσό των 92.730,04 ευρώ.
Ο δανειολήπτης υποστηρίζει ότι ποτέ δεν έλαβε έγγραφο που να τον ενημερώνει ότι δεν έχει καταβάλει κάποια δόση του δανείου .Ισχυρίζεται ότι καταβάλει κανονικά τις δόσεις του δανείου.
Το Mexico Finance DAC έχει αποκτήσει το δάνειο με βάση τη νομοθεσία του 2003, οι οποίοι με δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρούν σε νομικές ενέργειας.
Πάντως ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας Γιάννης Στουρνάρας, «πιέζει» τον Άρειο Πάγο να δώσει νομική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει έτσι ώστε τα funds να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα ακίνητα των δανειοληπτών χωρίς να τηρείται καμία διαδικασία προστασίας των δανειοληπτών.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης