Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων
Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο, σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων.
Νωρίτερα, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, καθώς η μεγάλη φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί η περιοχή από πυκνούς καπνούς. Εξαιτίας της επικινδυνότητας των καπνών από τη φωτιά στο εργοστάσιο. Στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, το οποίο έλεγε ότι πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι τους, μακριά από παράθυρα και με κλειστές πόρτες. Πάντως, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι από τη φωτιά.

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους

Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έδειχναν το μέγεθος της φωτιάς, με ένα μεγάλο σύννεφο καπνού πάνω από το εργοστάσιο, που βρίσκεται στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου δίπλα στα διυλιστήρια. Εξαιτίας της φωτιάς και των καπνών, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μετ' εμποδίων στη Λεωφόρο Αθηνών και στα δύο ρεύματα καθώς και στην περιφερειακή του Αιγάλεω στην έξοδο προς Εθνική.
Η Πυροσβεστική, σε νεότερη ενημέρωσή της, στις 17:00, ανέφερε ότι η φωτιά είναι πλέον υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ μετέβη και ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.
Επίσης, λίγο πριν από τις 17:00, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ανέφερε πως η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, στις 15:30 ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις εγκαταστάσεις της POLYECO στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο καθώς και το σύστημα πυρασφάλειας της εταιρείας. Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης