Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιαννόπουλος (Χαμόγελο του Παιδιού): Προσέλαβαν σε άλλο φορέα άτομα που απέλυσα για κακοποίηση

Γιαννόπουλος (Χαμόγελο του Παιδιού): Προσέλαβαν σε άλλο φορέα άτομα που απέλυσα για κακοποίηση

Δεν υπάρχουν έλεγχοι στις αναδοχές, σύμφωνα με τον Π. Γιαννόπουλο

«Γίνονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι. Πρέπει να υπάρχει μια διεπιστημονική ομάδα που να παρακολουθεί τα πάντα. Αν μέσα υπάρχει κάποιο θέμα, θα το ανακαλύψεις έχοντας την εμπιστοσύνη των παιδιών», υπογράμμισε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Π. Γιαννόπουλος, σημειώνοντας γίνονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι.
Ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ , με αφορμή τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, αφού ανέφερε πως βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση, τόνισε την ανάγκη να υπάρχουν και εσωτερικοί κανόνες.
«Πρόσφατα μας έλεγξαν. Έψαξαν και είδαν όλες τις διαδικασίες του φορέα. Φορείς σαν και εμάς πρέπει να έχουν και εσωτερικούς κανόνες για να προλαβαίνουν καταστάσεις. Πρέπει όχι μόνο να ελεγχόμαστε, αλλά και να αυτοελεγχόμαστε», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ertnews.gr .
Ακόμη, έκανε αναφορά σε περιστατικό του Οργανισμού, επισημαίνοντας ότι απέλυσε μια μαγείρισσα που έβαλε πιπέρι στο στόμα του παιδιού, καθώς αυτό είναι κακοποίηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά τέτοιας δομής.
Πρόσθεσε ότι την έστειλε στην εισαγγελέα και την απέλυσε, μαζί με την υπεύθυνη βάρδιας και την υπεύθυνη του σπιτιού, τις οποίες ωστόσο τις προσέλαβαν σε άλλο φορέα λόγω της προϋπηρεσίας τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Τέλος, σημείωσε ότι δεν υπάρχουν έλεγχοι στις αναδοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης