Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παραπέμπεται τελικά σε δίκη για βιασμό o πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος

Παραπέμπεται τελικά σε δίκη για βιασμό o πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος
Η μετέπειτα αντίδραση της, ήτοι η αναστάτωσή της και τα κλάματα προς τις φίλες της καθώς και η απόπειρα να αυτοτραυματιστεί με ξυραφάκι στο μπάνιο αποτελούν σαφείς αντιδράσεις θυμάτων αντίστοιχων σεξουαλικών αδικημάτων, ανεξαρτήτως ηλικίας

Στο εδώλιο θα καθίσει τελικά ο Στηβ Μιλάτος, καθώς κατηγορείται για βιασμό 21χρονης τουρίστριας, τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου στη Λίνδο.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου δεν έκανε δεκτή την απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως και με βούλευμά του παραπέμπει τον πρώην παίκτη του Big Brother σε δίκη.
Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η 21χρονη δεν ήταν μεθυσμένη αλλά δεν ήταν συνηθισμένη στην κατανάλωση αλκοόλ και ότι η ποσότητα που κατανάλωσε ήταν αρκετή για να μειώσει τις αναστολές της και τη συνείδησή της, γεγονός που ο κατηγορούμενος γνώριζε και εκμεταλλεύτηκε.
Επίσης έκρινε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διακατεχόταν από υπέρμετρο φόβο για τις αντιδράσεις του 30χρονου, επειδή βρισκόταν σε μία ξένη χώρα αλλά και λόγω της υπέρτερης σωματικής του διάπλασης.
Η μετέπειτα αντίδραση της, ήτοι η αναστάτωσή της και τα κλάματα προς τις φίλες της καθώς και η απόπειρα να αυτοτραυματιστεί με ξυραφάκι στο μπάνιο αποτελούν σαφείς αντιδράσεις θυμάτων αντίστοιχων σεξουαλικών αδικημάτων, ανεξαρτήτως ηλικίας, προηγούμενης σεξουαλικής εμπειρίας και επιπέδου ακαδημαϊκής μόρφωσης, επισημαίνεται στη συνέχεια από το δικαστικό συμβούλιο.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

Ο δικηγόρος του Στηβ Μιλάτου, Στέλιος Αλεξανδρής, σημείωσε ότι η παραπομπή σε δίκη αποτελεί έκπληξη, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία.
Είπε συγκεκριμένα: «Είναι και για εμάς έκπληξη το γεγονός ότι μια πολύ σκληρή εισαγγελέας που έχουμε στην Ρόδο διέγνωσε ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία. Αντιθέτως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θεώρησε – υιοθετώντας την άποψη της μηνύτριας – ότι έχει συμβεί τα όσα καταμαρτυρεί και ζητά να τον παραπέμψει σε δίκη. Εμείς κοιτάμε το επόμενο βήμα και δεν φοβόμαστε τη δίκη. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τα οποία θα παλέψουμε. Ο Στηβ Μιλάτος βρίσκεται ελεύθερος με μια εγγύηση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης