Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλειστοί το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11) τρεις σταθμοί του Μετρό - Αλλαγές σε λεωφορεία και τρόλεϊ

tags :
Κλειστοί το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11) τρεις σταθμοί του Μετρό - Αλλαγές σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Οι συρμοί του Μετρό θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση

Προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν αύριο (17/11/2022) με τις μετακινήσεις τους οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, καθώς σταθμοί μετρό θα μείνουν κλειστοί και γραμμές λεωφορείων θα αλλάξουν διαδρομή για ορισμένες ώρες.
Ειδικότερα, με εντολή της Αστυνομίας, ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής του Μετρό θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα κλείσουν στις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση και αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία αργά το απόγευμα.
Επίσης, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, έως και τις 6:00 π.μ. της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2022 θα ισχύουν τροποποιήσεις όλων των δρομολογίων λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ που διέρχονται από το κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων:
Γ12: Τα δρομολόγια δεν θα διέρχονται από την οδό Πατησίων. Προσωρινή διαδρομή Λιοσίων-Χαλκοκονδύνη-3ης Σεπτεμβρίου-Στουρνάρη
Χ95: Κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι το σταθμό Μετρό Εθνική Άμυνα
Τρόλεϊ 2, 3, 4, 5, 11, 15: Προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου – Μάρνη
H Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς από την Τρίτη (15/11/2022) έως και την Πέμπτη (17/11/2022), να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής τής πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης